Welkom

In 't Klavertje 4 gelegen te Duffel, Merodestraat 1 en uitgebaat door Wim Segers en Carina de Swert kan u terecht voor kranten en tijdschriften, geschenken, wenskaarten, ballonnen, kansspelen en nog véél meer. Door onze centrale ligging is het makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Tevens is er ook een ruime parking waar uw voertuig gratis kan staan gedurende uw bezoek.

Naast de verkoop van onze producten kan u ook terecht in ons betcenter. Verder functioneren we nog als dpd- en mondialpunt waar u paketten kan versturen en ontvangen. Ten slotte bieden we u een mogelijkheid om textiel binnen te brengen die wij voor u naar de droogkuis brengen.

De krantenwinkel

De krantenwinkel werd in 2009 overgenomen door Carina de Swert en Wim Segers waarna we zijn uitgebreid naar de Merodestraat 1 te Duffel. Sindsdien heeft 't Klavertje 4 veel meer ruimte voor het betcenter.

In de winkel zelf kan u DPD en Mondial Relay pakketten versturen of ontvangen en is er een ruime keuze aan geschenkartikelen, wenskaarten, tabakswaren, schrijfartikelen, print service, etc.

Ten slotte openen wij ook elke zomer een klein terras waar u kunt genieten van een drankje.

Het betcenter

U kan bij 't Klavertje 4 ook terecht voor sportweddenschappen. Buiten de Scooore! en Bingoal dat de meeste krantenwinkels aanbieden, heeft 't Klavertje 4 ook een aparte ruimte voor sportweddenschappen. In deze ruimte staan vier kiosks van Betcenter waarop u makkelijk al uw sportweddenschappen kan ingeven.

Verder is de kamer aangenaam ingericht zodat u op een comfortabele manier uw favoriete wedstrijden kan volgen op één van onze vier tv schermen. Verder worden op deze schermen ook live odds en gebeurtenissen van alle wedstrijden weergegeven. Kortom is dit de ultieme plaats voor elke fanatieke sportliefhebber!

Balonnen

Bij het 't Klavertje 4 kan u ook terecht voor allerlei soorten ballonnen en feestartikkelen. Van folieballonnen, tot kaarsen, tot speciale ballonconstructies, wij helpen je graag verder om uw feest zo fijn mogelijk te maken. Kom gerust eens langs om ons breed assortiment te bekijken!

Openingsuren
Maandag:07:30 - 18:30
Dinsdag:07:30 - 18:30
Woensdag:07:30 - 18:30
Donderdag:07:30 - 18:30
Vrijdag:07:30 - 18:30
Zaterdag:07:30 - 18:30
Zondag:09:00 - 14:00